Naast het vertalen van bibliotheekvragen kunnen ook de eigen vragen vertaald worden:

1. Open de vragenlijst details. Je ziet hier een tab voor de andere (bewerkbare) taal. Klik op de tab (1) om te beginnen met de vertaling.

2. In het vertaalscherm kunnen alle eigen vragen worden vertaald. De bibliotheekvragen kunnen worden vertaald zoals beschreven in dit artikel.

3. Na het vertalen niet vergeten om op de Bewaren knop te drukken om de vertalingen op slaan.

Mogelijk vind je de volgende artikelen ook interessant:

Klik hier voor informatie over beschikbare talen

Klik hier voor meer informatie over wat er allemaal vertaald moet worden bij het inschakelen van een extra taal.

Klik hier om te zien hoe je bibliotheekvragen kunt vertalen.

Klik hier voor informatie over het beheren en vertalen van teksten.