Als beheerder kun je diverse teksten beheren en vertalen die door de hele organisatie gebruikt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om per vragenlijst af te wijken van de standaardteksten en vertalingen.

Onder het Beheer menu vind je het onderdeel Tekst en vertalen. Hier kun je voor diverse onderdelen van de applicatie teksten en vertalingen aanpassen.

• Vragenlijst teksten
    • Deze teksten worden aan een respondent getoond als begeleidende tekst bij het invullen van een vragenlijst. Al deze teksten zijn per vragenlijst aan te passen
    • Klantteksten. Diverse teksten rondom het invullen van een vragenlijst. Deze gelden voor de hele organisatie.
    • Mailteksten. Diverse sjablonen voor de e-mails die naar respondenten en/of gebruikers gestuurd kunnen worden.

Voor meer informatie over het aanpassen van de teksten in een vragenlijst zie : Instellingen per vragenlijst: Vragenlijstteksten aanpassen

Mogelijk vind je de volgende artikelen ook interessant:

Klik hier voor informatie over beschikbare talen

Klik hier voor meer informatie over wat er allemaal vertaald moet worden bij het inschakelen van een extra taal.

Klik hier om te zien hoe je bibliotheekvragen kunt vertalen.

Klik hier voor een instructie m.b.t. het vertalen van eigen vragen in vragenlijsten.