Bibliotheekvragen zijn op organisatieniveau gedefinieerde vragen, welke opgenomen kunnen worden in de vragenlijsten. Resultaten van bibliotheekvragen worden opgenomen in de benchmarking.

Kahoot

Hieronder een kennistest over bibliotheekvragen om je kennis te testen:

https://kahoot.it/challenge/05081014?challenge-id=9e9359d1-922f-4c4c-b47d-8768741762fa_1637578573246

Klik hier voor meer informatie over de Vragenbibliotheek.

Klik hier voor meer informatie over het gebruiken van bibliotheekvragen in een vragenlijst.

Klik hier voor meer informatie over het Benchmarking overzicht.