Om de QR-code of URL van een vragenlijst op te vragen kun je de volgende stappen volgen.

Let op: het inzien of bewerken van de vragenlijsten is alleen toegankelijk voor een Beheerder of een gebruiker met de Vragenlijst bewerker rol.

1. Kies voor vragenlijsten in het menu Plan.
  2. Zoek de vragenlijst waarvoor je de QR-code of URL wilt opvragen.
  3. Via de knop "uitnodigen" kom je direct in het scherm met de benodigde gegevens.
  4. Scroll naar beneden, de QR-code zal daar worden getoond.

Naast de rechtstreekse URL naar een vragenlijst is er ook een keuzemenu beschikbaar waar een respondent door verschillende onderdelen geleid wordt om de juiste vragenlijst te zoeken. Dit noemen wij de funnel.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende url's, waarmee de respondent de vragenlijsten kan benaderen.

Klik hier voor meer informatie over de funnel.