Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Klik hier voor informatie over het aanvragen van een nieuw wachtwoord.

Hoe krijgen mijn respondenten toegang tot de vragenlijsten?

Klik hier voor artikelen over de mogelijkheden waarmee jij je klanten/cliënten kunt benaderen.

Hoe maak ik een nieuwe vragenlijst aan?

Klik hier voor informatie over het aanmaken van een nieuwe vragenlijst.

Ik heb een vraag of groep op inactief gezet en nu zie ik hem niet meer in de vragenlijst staan om te bewerken.

Klik hier om dit probleem op te lossen.

Op welke manier kan ik de resultaten van een uitvraag rapporteren aan mijn collega's of het management?

Klik hier voor artikelen over al onze rapportage mogelijkheden.

Hoe kan ik de resultaten van verschillende afdelingen met elkaar vergelijken/benchmarken?

Klik hier voor meer informatie over de vragenbibliotheek.