Een organisatie die gebruik maakt van (Care)Rate kan een widget van Rate plaatsen op hun website of intranet. Zo kan een bezoeker van de website of het intranet zien hoe de organisatie beoordeeld wordt via Rate.

Naast de Top X widget zijn ook de volgende widgets beschikbaar:

Klik hier voor meer informatie over Widget: Top X

Klik hier voor meer informatie over Widget: Opmerkingen

Klik hier voor meer informatie over Widget: Complimenten

Klik hier voor meer informatie over Widget: Verbeterpunten

Let op: Je kan alleen een widget aanmaken als je beheerder bent. Ben je dit niet, dan kan je geen widgets aanmaken. Wil je dit toch kunnen of ben jij de persoon in de organisatie die widgets aan moet maken, laat het ons weten.

Met een waardering widget kun je diverse widgets maken:

Navigeer naar de widgets in de share sectie van het zijmenu.

Kies de gewenste instellingen in het Waarderingen widget scherm. Gebruik de Voorbeeld knop om te zien hoe de widget er uit ziet met de huidige instellingen.

Als de widget naar tevredenheid is ingesteld, kun je de bij het voorbeeld gegenereerde html als iframe opnemen in je eigen website of intranet.