Een bedrijf die gebruik maakt van (Care)Rate kan een widget van Rate plaatsen op hun website of intranet. Zo kan een bezoeker van de website of het intranet zien hoe het bedrijf beoordeeld wordt via Rate. 


Naast de Top X widget zijn ook de volgende widgets beschikbaar:

Klik hier voor meer informatie over Widget: Top X

Klik hier voor meer informatie over Widget: Opmerkingen

Klik hier voor meer informatie over Widget: Verbeterpunten

Klik hier voor meer informatie over Widget: Waarderingen


Let op: Je kan alleen een widget aanmaken als je beheerder bent. Ben je dit niet, dan kan je geen widgets aanmaken. Wil je dit toch kunnen of ben jij de persoon in de organisatie die widgets aan moet maken, laat het ons weten. 


Met een Complimenten widget kun je het complimentenbord opnemen op je website of intranet.Navigeer naar de widgets in de share sectie van het zijmenu. 


Kies de gewenste instellingen in het Complimenten widget scherm. Gebruik de Voorbeeld knop om te zien hoe de widget er uit ziet met de huidige instellingen.


Als de widget naar tevredenheid is ingesteld, kun je de bij het voorbeeld gegenereerde html als iframe opnemen in je eigen website of intranet.

 


Let op!
Als je de complimenten widget wilt gebruiken, let op dat je dan dagelijks de ontvangen feedback bekijkt, zodat er geen persoonlijke klant/patiënt/cliënt/medewerkergegevens tussen staan.

Wil je het zekere voor het onzekere nemen, verander of of check dan de volgende instellingen en wijzig deze naar [Opmerkingen/suggesties voor openstaande feedback niet tonen]. 

Dit houdt tevens in dat mensen met een 'dashboard' rol feedback met de status [open] van andere vragenlijsten niet meer kunnen zien als ze niet als gebruiker zijn toegevoegd aan de vragenlijst. Alleen dus met de status [gezien]. Voorbeeld feedback status open, voorbeeld feedback status 'gezien'


In de ontvangen feedback kun je de status van [open]  naar [gezien] veranderen door te klikken op: