Bij het aanmaken van een vraag in een vragengroep, kun je kiezen voor de optie: Ik wil een vraag gebruiken uit de Vragenbibliotheek van [naam organisatie].

Voor meer informatie over de vragenbibliotheek en het beheer van de bibliotheekvragen, klik hier.

Hierna kun je een Thema kiezen en een Bibliotheekvraag uit dat Thema.

Thema's en Bibliotheekvragen kun je aanmaken en beheren onder Vragenbibliotheek in het menu links onder het kopje Plan :

Kahoot

Hieronder een kennistest over bibliotheekvragen om je kennis te testen:

https://kahoot.it/challenge/05081014?challenge-id=9e9359d1-922f-4c4c-b47d-8768741762fa_1637578573246