Om snel een specifiek item in een lijst terug te vinden kan gebruik gemaakt worden van het snelfilter. Het snelfilter is in vrijwel al onze overzichten, waarin een lijst van items wordt weergegeven, terug te vinden in de rechter bovenhoek.

Enkele voorbeelden zijn de feedback overzichten, funnel filters zoals de locaties en het gebruikersoverzicht.

De resultaten in de lijsten worden gefilterd op basis van de tekst die hier wordt ingegeven. Daarbij worden alle velden die zichtbaar zijn doorzocht.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van het snel filter.