De funnel filters worden gebruikt in de funnel om de respondenten naar de juiste vragenlijst te leiden, maar ook in het filter om de resultaten in de lijsten en dashboarden te filteren tot het gewenste niveau.


Let op: Je kan de funnel filters alleen bewerken als je Beheerder bent. 


Via Beheer > Funnel filters kun je navigeren naar de overzichten van de verschillende funnel filters. Het is mogelijk  dat dit menu enigszins afwijkt als jouw organisatie er voor gekozen heeft andere benamingen te gebruiken.


Doelgroepen

De Doelgroepen funnel filter wordt met name gebruikt als verschillende onderzoeken via het platform uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld zowel het cliënt-/klanttevredenheidsonderzoek en het medewerkerstevredenheidsonderzoek. 

Zo kunnen er bijvoorbeeld twee vragenlijsten bestaan voor locatie Rotterdam, Afdeling Zuid, team Kop van Zuid, een die gekoppeld is aan de doelgroep CTO/KTO en een die gekoppeld is aan de doelgroep MTO.


Bij een verschil in doelgroepen wordt er voor het ingaan van de funnel vaak gebruikt gemaakt van de Funnel snelkeuze, dit zorgt er voor dat cliënten/klanten niet bij MTO vragenlijsten komen en de medewerkers niet bij de CTO/KTO vragenlijsten. 


Locaties, Afdelingen en Teams

De Locaties, Afdelingen en Teams funnel filters worden gebruikt om de vragenlijsten binnen de hiërarchie van de organisatie te plaatsen. Door het koppelen van deze funnel filters aan een vragenlijsten kunnen de resultaten op de verschillende niveaus gefilterd worden.


Toevoegen funnel filter

In alle funnel filter overzicht geldt dat een nieuwe doelgroep/locatie/afdeling/team toegevoegd kan worden via het acties menu rechtsboven:

Aanpassen funnel filter

Voor alle funnel filters geldt dat je deze kunt aanpassen door de funnel filter te openen vanuit de lijst:


Hier kun je naam aanpassen een aangeven of de funnel filter überhaupt in de funnel moet worden opgenomen. Let op dat deze instelling wordt overschreven op het moment dat er gebruik wordt gemaakt van een funnel snelkeuze op basis van een specifiek label.


Klik hier voor meer informatie over de funnel.

Klik hier voor meer informatie over de funnel snelkeuze en bijbehorende url's.

Klik hier voor meer informatie over het filter.

Klik hier voor meer informatie over de dashboards.

Klik hier voor meer informatie over de feedback overzichten.

Klik hier voor meer informatie over de labels.