Indien gewenst is het mogelijk voor een vragenlijst een unieke code te genereren waarmee een vragenlijst tussentijds kan worden opgeslagen. Hiermee kan een respondent het invullen van een vragenlijst tijdelijk onderbreken en op een ander moment verder gaan. Dit kan vooral gewenst zijn bij lange vragenlijsten waar de vragenlijst steeds door dezelfde persoon of op hetzelfde apparaat wordt ingevuld.

Zie ook het volgende filmpje om te zien hoe het tussentijds opslaan precies werkt:

Om het tussentijds opslaan te activeren volg je de volgende stappen:

1. Ga naar het overzicht met vragenlijsten en klik op de instellingen knop

2. Hier vind je het onderdeel Tussentijdse opslag

3. Klik op de knop Voeg tussentijdse opslag toe om een nieuwe unieke code te genereren. Hierna opent een dialoogscherm waar een omschrijving ingegeven moet worden. Geef hier een zinnige omschrijving in. Dat kan de naam zijn van het apparaat waarop wordt gewerkt, of de naam van de gebruiker die met de unieke code gaat werken.

4. Na het toevoegen van de tussentijdse opslag is deze zichtbaar met de eigen unieke code. Deze unieke code kan vervolgens gebruikt worden op het gekozen apparaat of door een specifiek persoon.

Hoe werkt het invullen van een vragenlijst nu?

Het invullen werkt precies hetzelfde als normaal met als verschil dat bij het beantwoorden van een vraag deze automatisch wordt opgeslagen. Let op! Er is altijd een actieve verbinding nodig met internet wanneer je een vragenlijst invult.

Andere instellingen per vragenlijst zijn:

Instellingen per vragenlijst: Registratiemethode

Instellingen per vragenlijst: Vragenlijstteksten aanpassen

Instellingen per vragenlijst: Mailinstellingen

Instellingen per vragenlijst: Hoge waardering

Instellingen per vragenlijst: Hoe voorkom ik dat een respondent een vragenlijst opnieuw kan invullen?

Instellingen per vragenlijst: Hoe voorkom ik dat een respondent terug gaat naar de funnel?