Hier vind je de Care deelposter. De ultieme presentatietool van jouw verbetercyclus / thema / organisatie.

De gehele poster is zowel digitaal als met de hand in te vullen.

Digitaal

Om de deelposter  digitaal in te vullen is een versie van Adobe Acrobat vereist. Het invullen op een Windows-machine wordt aanbevolen.

Met de hand

Ook kan de deelposter uitgeprint worden en met de hand ingevuld. Een zwarte pen is aanbevolen.

Vanuit de applicatie

Er zijn verschillende deelposter beschikbaar in de applicatie welke, met enige geautomatiseerde ondersteuning, gevuld kunnen worden met informatie uit de feedback.

Klik hier voor meer informatie over het aanmaken van deelposters vanuit de applicatie.