Het Rate.nl dashboard is ontwikkeld om interactief en real-time informatie weer te geven toch kan het soms wenselijk zijn om bepaalde overzichten af te drukken. Wij raden het gebruik van Chrome aan voor de beste print resultaten!

Om een overzicht af te drukken kan gebruik gemaakt worden van de Print deze pagina knop, rechts bovenin het scherm.

Tip indien de grafieken of woordwolken niet goed op het papier passen

Indien de grafieken en woordwolken niet goed afgedrukt worden (ze vallen buiten het beeld) kan het helpen om het browser venster te verkleinen en de afdruk nog een keer te maken.

Tip voor Firefox gebruikers

Deze browser staat niet bekend om zijn afdrukkwaliteiten. Om vanuit het Rate.nl dashboard een goede afdruk te maken raden wij de volgende methode aan:

1. Kies voor afdrukken via het FireFox menu. Je krijgt nu een voorbeeldweergave van wat er geprint wordt.
  2. Kies in de voorbeeldweergave bij Schaal voor verkleinen tot papierformaat om de afdruk netjes op papier te laten passen. Tip: Als de instelling voor de Schaal al staat ingesteld op verkleinen tot papierformaat is het soms nodig om te wisselen naar een andere instelling en terug naar verkleinen tot papierformaat.

Als je zelf een rapportage wilt opstellen wil je misschien enkel een aantal grafieken en niet het gehele dashboard opnemen. Klik hier voor meer informatie over het opslaan van grafieken als afbeelding.