Het is mogelijk om grafieken uit verschillende dashboards op te slaan als afbeelding om deze te gebruiken voor eigen rapportages of presentaties.

Klik op de grijze knop rechts naast de titel van de grafiek.

Voor cirkel- en staafdiagrammen kan gekozen worden voor verschillende formaten en is het mogelijk de grafiek met of zonder labels op te slaan.

Voor de woordwolken is het enkel mogelijk om de woordwolken op te slaan als PNG-afbeelding.

Wil je het gehele dashboard printen? Klik dan hier voor meer informatie.