Maart 2023

• [bug] Complimenten weergave in de Deelposter
  • [bug] Filteren van data voor de Deelposter
  • [bug] Aangepaste uitnodiging sturen naar deelnemers
  • [bug] Automatisch metingen starten en beëindigen

September 2022

• [bug]  Vragenlijst benchmark
  • [bug]  Welkom tekst vragenlijst
  • [bug] Datum in filter
  • [nieuw] PREM vragenlijst en koppeling update

April 2022

• [nieuw]  Nps score
  • [nieuw]  Ratingwidget
  • [nieuw]   Filter

Maart 2022

• [nieuw] Funnellagen, SSO, herleidbaarheid
  • [nieuw]  Funnellagen voor doelen

September 2020

• [bug] BugFix rondom importeren van deelnemers
  • [nieuw] Edurate poster fix
  • [nieuw]  Verbeteringen import resultaten

Mei 2020

• [nieuw]  CIS vragenlijst en nieuw schaal min-max vraagtype
  • [nieuw] Cultuurscan, aanpassingen in API & deelnemers lijst
  • [nieuw]  Uitnodigingen, Mini reflectiekaarten, Bug in tussentijds opslaan

Februari 2020

• [nieuw] Filterinstelling per gebruiker
  • [nieuw] Altijd tussentijds opslaan voor vragenlijsten

Januari 2020

• [nieuw] Zorgkaart NL Koppeling + Nieuw logo

november 2019

• [nieuw] Verbeterideeën
  • [nieuw] Ideeënsjablonen
  • [nieuw] Gebruikersoverzicht
  • [nieuw] Eigen logo op deelposter
  • [bug] PREM dashboard liet de NPS score zien van de gehele organisatie i.p.v. enkel de PREM vragenlijsten
  • [bug] Het is tijdelijk mogelijk geweest feedback in te dienen zonder een enkele vraag in te vullen.
  • [bug] Minimum score zorgde er voor dat resultaten zonder score (zonder waarderingsvragen) nooit getoond werden in de commentaar/complimenten widgets.
  • [bug] Toelichting bij keuzevragen ontbraken in de export.
  • [bug] Bij het invoeren van de deelposter werden niet altijd alle vragenlijsten correct opgenomen in de keuzelijst.
  • [bug] Niet alle instellingen werden correct meegenomen bij het publiceren van een sjabloon.
  • [bug] Inactieve vragenlijsten worden standaard niet meer weergegeven in de URL's lijst. In de filter kan ervoor gekozen worden de inactieve vragenlijsten weer te geven.

september 2019

• Aanmeldpagina trainingen/demonstratie-omgeving
  • Actiepunten

augustus 2019

• Importmodule voor feedback
  • Verbeterideeën kunnen als niet op te lossen worden afgehandeld
  • Losse vraag omzetten naar bibliotheekvraag

juli 2019

• Publiceren van sjablonen duidelijker gemaakt
  • OF-filter bij labels
  • Inactieve vragenlijsten omleiden
  • Licentiegegevens beschikbaar

juni 2019

• Bewaren knop onderin het scherm wordt nu altijd getoond
  • Aanbevelingsvraag weergave als NPS, >80% of rapportcijfer
  • Complimentenkaart en andere varianten van de DeelPoster beschikbaar gesteld
  • Keuzevragen als cirkeldiagran of staafdiagram af te beelden
  • SiteTour van het nieuwe dashboard
  • Legenda bij cirkeldiagram in de afbeelding
  • URL overzicht
  • Contactgegevens overzicht

mei 2019

• DeelPosters
  • Verbeteringen aan het PREM wijkverpleging dashboard
  • Vernieuwde look en feel e-mails en welkomsmail

april 2019

• Inlogscherm duidelijker vormgegeven
  • Placeholder bij open vragen is instelbaar
  • Ondersteuning voor postcode en leeftijdvragen (voor PREM wijkverpleging)
  • PREM wijkverpleging dashboard
  • Tussentijds opslaan vragenlijsten
  • Inloggegevens kunnen niet meer worden opgeslagen in een cookie

maart 2019

• Welkomsmail naar nieuwe gebruikers nogmaals kunnen sturen
  • Responstrend
  • Verbetering weergave linkermenu
  • Antwoorden op inactieve vragen tonen in het dashboard
  • Verbeterpunten widget
  • Pop-up voor nieuwe gebruikers met uitleg over het bewerken van vragenlijsten
  • Automatisch opruimen gegevens van gebruikers die langer dan 3 jaar niet actief zijn
  • Bibliotheekvragen
  • Berichtenmodule

december 2018

• De layout van de e-mailrapportages zijn verbeterd
  • Eerste versie van het reflectiedashboard
  • Geavanceerd filter op antwoordscores
  • Meer periodes te selecteren bij alle widgets
  • Koppeling met Infent

november 2018

• Woordwolk teksten doorzoeken werkt voortaan zoals verwacht, teksten voor de specieke vraag worden doorzocht.

oktober 2018

• Beheerders kunnen zelf alle teksten voor de vragenlijsten aanpassen.
  • Infographics! De eerste versie van de infographic kan vanuit het dashboard worden gegenereerd!
  • Doelen. Verzamelplek om responsdoelen, verbeterpuntdoelen en oplossingdoelen te definiëren en monitoren.

september 2018

• Het vernieuwde verbeterbord! Met verbeter dashboard en mogelijkheid tot het aanmaken van verbeterpunten zonder bijbehorende feedback.
  • De overzichten met grafieken en toelichtingen bij de verbetermeting360 zijn samengevoegd en beter leesbaar gemaakt.
  • De waardigheid en trots vragenlijsten kunnen worden verborgen uit de lijst met vragenlijsten.
  • Nieuwe profielen voor nieuwe gebruikers, t.w. de kijkgebruiker, standaard gebruiker, expert en beheerder.
  • Duidelijke melding dat gebruikers tijdig moeten worden verwijderd.
  • Vragenlijst teksten zijn door beheerders en vragenlijst bewerkers aan te passen.

augustus 2018

• Inactieve vragenlijsten worden niet meer getoond in het filter.
  • In het benchmarkoverzicht kan het geavanceerde filter nu ook gebruikt worden.
  • Diverse cosmetische aanpassingen (tabellen hebben nu ruimte tussen de rijen, menu is verduidelijkt en heringedeeld).
  • In het complimentenbord wordt de naam van de respondent niet meer getoond.
  • Ondersteuning voor KVC-meting versie 1.1.
  • Alle exports worden nu gelogd en moeten expliciet met een checkbox bevestigd worden.
  • Bij een vraag kan nu een verduidelijking worden opgegeven om de respondent helder uit te leggen wat deze kan invullen.
  • Een vraag kan snel gekopieerd worden om hergebruikt te worden.

juni 2018

• Woordwolken kunnen worden bewaard als afbeelding.
  • Complimentenbord en complimenten widget beschikbaar.
  • Diverse cosmetische aanpassingen (duik-thema, verbeterde interface voor het filter).

mei 2018

• Elke vraag kan als verplichte vraag worden aangemerkt. De respondent kan de vragenlijst pas indienen na het beantwoorden van alle verplichte vragen.
  • Geavanceerde beperkingen voor de gebruiker voor het inzien van feedback en vragenlijsten. Beperkingen op het filter (locatie, afdeling, team, tags); op de doelgroep en beperkingen op een opgegeven lijst van vragenlijsten.
  • Doelgroepen voor iedereen beschikbaar.
  • Alle grafieken kunnen eenvoudig als afbeelding of pdf-document worden opgeslagen.
  • De opmerkingen widget heeft een drastische facelift gehad en heeft daarmee een veel toegankelijkere manier van configureren.
  • Nieuwe export-optie om antwoorden bij keuzevragen in dezelfde kolom op te slaan.
  • Diverse aanpassingen aan de verbetermeter van Waardigheid en Trots, waaronder een nieuwe spinnenweb-grafiek.

april 2018

• Cosmetische verbeteringen in het filter. Deze blijft voortaan bovenin beeld en ipv - Geen selectie - staat er bijvoorbeeld Kies een locatie....
  • Duidelijk onderscheid tussen de verbeter-, compliment- en open vragen in de feedback overzichten en widgets.
  • Nieuw overzicht van alle (tekstuele) toelichten op alle vragen (dit is inclusief alle open vragen).
  • Filter restrictie is nu per gebruiker in te stellen.
  • Funnel stappen (locatie, afdeling, team) kunnen verborgen worden in de funnel.
  • De benchmark wordt niet automatisch meer uitgeklapt, de sorteervolgorde van individuele opties blijft gehandhaafd en per vragenlijst wordt de verdeling bij keuzevragen goed getoond.

maart 2018

• Ondersteuning voor de verbetermeter van Waardigheid en Trots.
  • Verdere ondersteuning voor vragenlijst sjablonen voor generiek gebruik.
  • Vragenlijst logica; het wel of niet tonen van vervolgvragen afhankelijk van een gekozen antwoord.
  • Extra instelling in de vragenlijst om te knop te verbergen waarmee de een respondent de vragenlijst opnieuw kan invullen.
  • Aanpassing aan de layout van de mobiele vragenlijsten (zoals vorige en volgende knoppen naast elkaar, pagina-aanduiding minder prominent in beeld).
  • Indicatie van de gebruikte browser beschikbaar bij feedback details voor de administrator.
  • Bij de x-puntschaal-vraag kan voor een optie worden aangegeven dat deze niet van toepassing is. Dit antwoord wordt niet gebruikt bij het berekenen van de (gemiddelde) score van de vraag.
  • Bij de meerkeuzevragen is het mogelijk het totaal aantal te kiezen opties te beperken tot een maximum.
  • Het dashboard toont de totale feedback over de gekozen period in plaats van het totaal van alle feedback dat is binnengekomen.
  • De standaardperiode van het filter is nu 3 maanden in plaats van 1 maand.
  • De doelgroep (van een vragenlijst) is beschikbaar als filtermogelijkheid in de diverse overzichten.
  • (intern) Er is een licentieoverzicht beschikbaar met gegevens van gebruikte vragenlijsten.

februari 2018

• Optie toegevoegd om snel een vragengroep uit een andere vragenlijst te kopiëren.
  • Bij het wisselen tussen diverse feedback overzichten blijft het filter staan zoals is gekozen. Voorheen wilde het filter zich nog wel eens ongewenst resetten.
  • Initiële ondersteuning voor vragenlijst sjablonen (beta).
  • Een extra (derde) funnelstap is optioneel beschikbaar, standaard wordt deze aangeduidt als "team".
  • Funnel snelkeuze beschikbaar om de respondent direct toegang te geven (via een unieke URL) tot een bepaalde sectie van de funnel.
  • Nieuwe gebruikersrol beschikbaar gesteld om een gegevensexport te maken. Daarnaast is bij de export een duidelijke vermelding beschikbaar dat de export vertrouwelijk moet worden behandeld.
  • Problemen opgelost met het instellen van het filter wanneer een afdeling of locatie wordt gekozens en met het weergeven van de widgets van een specifieke vragenlijst.
  • Vouchers zijn nu alleen nog beschikbaar als module, voorheen was dit altijd bij elke omgeving actief.
  • (Intern) Vaste vragen kunnen nu ook volledig worden gekopieerd.

november 2017

• Filter restrictie om gebruikers toegang te ontzeggen tot gegevens die men niet mag inzien.
  • Mogelijkheid tot het aanmaken van klantspecifieke vaste (thema)vragen.

december 2016

• De toelichting bij de vragen is ook in de exports beschikbaar
  • Het printen van overzichten is sterk verbeterd
  • In de widgets zijn voor alle vraagtypes ook diagrammen te gebruiken

november 2016

• Per vraag kan een toelichting gevraagd worden, nooit, altijd, of afhankelijk van het gekozen antwoord.
  • Laatste inlogdatum en tijd wordt bij een gebruiker getoond.
  • Komma's en afbreekstreepjes zijn nu ook toegestane tekens bij keuzeopties.
  • Nieuwe registratiemethode waarbij alleen een e-mail wordt gestuurd ter bevestiging van de feedback.
  • Aantal pagina's in vragenlijst verhoogd naar 20.
  • Tekst om de vragenlijst opnieuw te starten is aanpasbaar.
  • Woordwolk beschikbaar in het dashboard voor de open vragen.
  • Vormgeving van de vragenlijsten uniform en moderner gemaakt.
  • Voorbeeld van een vragenlijst is nu direct vanuit de lijst te bekijken.
  • De gebruikte browser en het ip-adres worden opgeslagen wanneer feedback wordt gegeven.
  • Ondersteuning voor Emoji in Internet Explorer 11.
  • Links in het verbeterbord werken nu ook in Internet Explorer 11.

oktober 2016

• Ondersteuning voor Emoji en eigen afbeelding in keuze- en x-puntsschaalvragen.
  • Filter/selectie op gegeven antwoorden van keuzevragen.
  • Optie om per vragenlijst een eigen stijlblad te kiezen.
  • Optie om een vraag altijd uit te klappen.
  • Optie om een vragenlijst automatisch te beginnen (de introductietekst dus overslaan).
  • Verbeterde performance bij het ophalen van feedback resultaten.
  • Notificatie systeem voor meldingen.
  • Waarderingswidget in beta, om realtime resultaten op een intranet/website te plaatsen.
  • Nieuwe vraagtypes: verbetervraag, complimentenvraag, inspanningsvraag.

september 2016

• Trendgrafieken, voor verbeterd inzicht in de verbeterlust.
  • Weergave van de NPS en algehele waardering van de vorige periode in het dashboard.
  • In de mobiele vragenlijst worden voor de (meer)keuzevragen de opties nu netjes op meerdere regels getoond indien de tekst langer is dan gebruikelijk.
  • Diverse effecten om een boodschap van de administrator nog duidelijker te maken.

juli 2016

• Gemiddelde score voor vaste vragen wordt getoond in de dashboard grafieken.
  • De volgorde van keuzes bij de (meer)keuzevragen is instelbaar.
  • Het vraagtype x-puntsschaal is beschikbaar waarmee keuzevragen ordinaal gerangschikt kunnen worden en een gemiddelde score kan worden bepaald.
  • De knop om een vragenlijst te beginnen is van een eigen tekst te voorzien.

februari 2016

• Alle functionaliteit beschikbaar in het nieuwe dashboard.
  • Onderhoud en vertaling van beloningsprogramma's.
  • Overzichten en details van uitgegeven vouchers.
  • Algemene instellingen beschikbaar voor administrators.
  • Export en e-mailrapportage beschikbaar.
  • Het linkermenu wordt nu op kleine schermen goed getoond.
  • Verbeterde e-mail templates voor alle e-mails naar respondenten en gebruikers met: het logo van het bdrijf prominent zichtbaar, een moderne vormgeving en goed leesbaar in alle mail clients.
  • Wanneer vanuit de feedback opmerkingen en suggesties een verbeterpunt wordt aangemaakt kan hiervan direct de tekst worden aangepast.
  • Contactgegevens van het juiste label (Care/Edu/Dine/School/Product) worden gebruikt.
  • TopX en Comments Widgets zijn beschikbaar.
  • Feedback teksten worden weergegeven in de feedback overzichten.
  • Feedback kan doorzocht worden op tekst.
  • (Gemiddelde) NPS wordt getoond in de benchmark bij de aanbevelingsvraag.

januari 2016

• Funnel filters kunnen worden bewerkt.

december 2015

• Vragenlijsten kunnen bewerkt worden. Sterk verbeterde user-interface met onder andere eenvoudig opgeven van meerdere e-mailadressen bij de mail alerts.
  • De vragenlijsten en bijbehorende teksten kunnen op een handigere manier worden ingegeven. Ook het overzicht van alle teksten is sterk verbeterd.
  • QR-codes van de vragenlijsten kunnen in elk kleur worden gegenereerd.
  • Het openen van een vragenlijst zorgt er niet meer voor dat de huidige gebruiker wordt uitgelogd.
  • Vanuit de mail-alerts worden de resultaten voortaan in het nieuwe dashboard geopend.
  • Vanuit het vragenlijst overzicht kan snel gezocht worden naar ontvangers van mail-alerts. Vanuit dit overzicht kunnen ze ook snel worden uitgeschreven.
  • Bij het verwijderen van een gebruiker wordt deze automatisch uitgeschreven uit de mail-alerts.

oktober 2015

• Gebruikers (accounts) kunnen bewerkt worden. Nieuwe gebruikers kunnen worden aangemaakt en gebruikers kunnen (uit het dashboard) worden verwijderd.
  • Indien geen waarderingsvragen zijn beantwoord, wordt geen gemiddelde cijfer getoond. Voorheen werd 0 getoond.
  • Vragenlijst en funnel filters worden getoond bij de feedback overzichten.
  • Funnel filters worden als tags getoond bij de benchmark overzichten.
  • De funnel filters worden als tags getoond in het filter.
  • Cirkeldiagrammen met informatie over dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse feedback omgezet naar tekstwidgets. Daar het totaal aan feedback als tekstwidget toegevoegd.
  • Diagrammen voor vaste vragen worden alleen getoond als er ook resultaten voor zijn.
  • Datum selectie dropdown toonde geen pijltjes, de delete toets wiste het gehele veld en werkt nu weer als 'normale' delete toets.
  • Rapportage in het nieuwe dashboard. Nieuwe export optie geïntroduceert: Export als csv-bestand met alle vragen in een aparte kolom.
  • De Feedback overzichten tonen nu de NPS-score, algehele waardering en het gemiddelde van overige waarderingsvragen als individuele waardes.
  • Het filter op waardering is uitgebreid met de keuzes promoter, passief, criticasters en geen aanbeveling ingevuld (NPS).
  • Overzicht met respondenten beschikbaar. Deze lijst is ook te filteren met de waardering filter.
  • Respondenten details beschikbaar. Hier wordt een overzicht getoond van alle feedback van een enkele respondent en verdiende vouchers.
  • NPS grafiek in het dashboard opent de lijst met feedback en respondenten cirkeldiagram in het dashboard opent lijst met respondenten.
  • Ter verduidelijking worden nu de termen "opgeloste verbeterpunten" en "losstaande oplossingen" gebruikt in plaats van "oplossingen". Bijvoorbeeld in de management rapportages.
  • Geef uw feedback en wat is er nieuw knoppen zijn verplaatst naar een gunstigere plek.
  • Deze release notes beschikbaar gesteld.
  • Cirkeldiagram met overzicht van respondenten en hun verdeling als promoter, passief tevreden en criticaster plus aantal geregistreerde respondenten die de aanbevelingsvraag niet heeft ingevuld en het aantal anonieme respondenten.
  • Tekst en uitleg bij enkele cirkeldiagrammen via info knop.
  • Firefox problemen opgelost met het tonen van grafieken en de feedbackoverzichten.
  • Internet Explorer problemen opgelost met het doorklikken naar feedback details.
  • Funnel werkt sneller. Wanneer er maar 1 keuze beschikbaar is, voor de afdeling/locatie/vragenlijst, wordt direct doorgegaan naar een volgende stap.
  • Volledige menu-structuur beschikbaar. Sommige onderdelen zijn echter nog niet in gebruik.
  • Het cirkeldiagram met verbeterpunten is aanklikbaar en opent het verbeterbord in de juiste weergave modus.
  • Het cirkeldiagram met gegevens uit het verbeterbord is aanklikbaar en opent het verbeterbord in de juiste weergave modus.
  • Benchmark toonde een score van 3 bij open vragen.
  • Mail-alerts worden niet meer via BCC verstuurd. Hierdoor vermindert de kans dat een mail niet aankomt bij de ontvanger.
  • Een bezig met laden... melding wordt getoond bij de feedback overzichten.
  • Extra filter op feedback status: Gereageerd en niet gereageerd. Toont feedback voor geregistreerde respondenten.
  • Donkergrijze kleur uit grafieken en diagrammen verbannen.

september 2015

• Nieuwe registratiemethodes om feedback in te kunnen dienen: Anoniem met naam en volledig anoniem. (Naast de bestaande registratie vooraf en bevestiging per e-mail).
  • Het wel of niet automatisch scrollen van de meest recente opmerkingen is per gebruiker in te stellen.
  • Feedback en wat is er nieuw knoppen bovenin scherm.
  • Feedback overzichten worden nu standaard op datum gesorteerd.
  • Benchmark scores waren niet goed te sorteren.
  • Sommige cirkeldiagrammen hadden een Engelse titel.
  • Nieuwe dashboard beschikbaar gesteld.