Beste gebruiker, wij hebben een nieuwe menu indeling ontwikkeld. Deze gaat vanaf 1 april a.s. voor alle gebruikers live. Mocht je toch het oude menu wensen te blijven gebruiken dan kan dat.
Je kan nog tijdelijk switchen tussen de twee menu's.

Wanneer je op je naam klikt zie je een van de onderstaande opties staan.
Het PDCAS menu is het nieuwe standaard menu en het regulier menu is het oude menu.
Als je op de knop drukt wisselt het tussen de twee mogelijkheden.