Dit artikel omschrijft hoe de opbouw van de CSV bestanden gedaan dient te worden, zodat het in het dashboard geïmporteerd kan worden.

De CSV dient de volgende kolommen te bevatten, in de volgende volgorde:

- Email    * Enige verplichte veld

- FirstName

- LastName

- FullName

- Gender

- Phone

- PostalCode

- UniqueCode

- Tags

Email

Enkel het Email veld moet verplicht gevuld worden voor elke deelnemer, de overige waardes mogen leeg blijven.

Als het UniqueCode veld leeg is wordt het Email veld gebruikt als sleutel.

Indien er al een gebruiker bestaat met de waarde in het Email veld, worden de overige waardes overschreven.

UniqueCode

Gebruik indien gewenst een eigen identificatie code voor de deelnemer.

Indien dit veld gevuld is, wordt dit als sleutel gebruikt in plaats van het Email veld.

Tags

Voer hier labels in waarop je deelnemers mogelijkerwijs wilt filteren voor het verzenden van uitnodigingen.

Het is mogelijk om meerdere waardes in dit veld op te nemen, zorg er hierbij voor dat de waardes door een komma gescheiden worden.

Gender, Phone, PostalCode

Op dit moment wordt de inhoud van deze velden nog niet gebruikt.

Voel je vrij dit veld leeg te laten of vul ze alvast  in voor mogelijk toekomstig gebruik.