Om deelnemers voor vragenlijsten uit te nodigen ga je in het menu links onder DO naar Uitnodigen --> Deelnemers.

Onderstaand scherm zal worden weergegeven.

1. Gebruik het filter om de gewenste lijst van deelnemers te selecteren
  2. Kies de vragenlijst
  3. Zet de instelling voor unieke URL per deelnemer aan (deze kan eenmalig gebruikt worden voor invoer)
  4. Bij verzenden worden de uitnodigingen direct verzonden naar de deelnemers in de lijst
  5. Na het verzenden is bij de uitnodiging batches de status van de uitnodigingen inzichtelijk, zie artikel "Uitnodigingen"

In de lijst met deelnemers kan doorgeklikt worden naar het detail scherm van de deelnemer, waar ook een lijst staat van alle uitnodigingen die al verzonden zijn naar de deelnemers.