Op verschillende momenten in het jaar kan het zijn dat je iets vreemds in je scherm ziet binnen de applicatie. Dit kunnen bijvoorbeeld een vleermuis of wat spoken zijn tijdens de halloween of sneeuwvlokjes rond de kerst.

Indien je dit geheel niet op prijs wordt gesteld binnen de organisatie, is het mogelijk om de functionaliteit geheel uit te schakelen voor alle gebruikers.

Let op! Alleen gebruikers in de beheerder rol kunnen de instelling voor de gehele organisatie in- of uitschakelen.

Ga naar Organisatie details > Instellingen

Scroll naar beneden tot de Diversen sectie:

Vink de optie aan of uit en kies voor Bewaren om de aanpassing door te voeren.

Als de functionaliteit aan staat voor de organisatie heeft elke individuele gebruiker ook de mogelijkheid om het in of uit te schakelen.

Door op je naam rechtsboven in het scherm te klikken open je het volgende menu:

Hier kan het thema in of uitgeschakeld worden.