Op verschillende momenten in het jaar kan het zijn dat je iets anders in je scherm ziet binnen de applicatie. Dit kunnen bijvoorbeeld vleermuizen of  spoken zijn tijdens Halloween of sneeuwvlokjes rond de Kerst.

Indien je dit niet wilt binnen de organisatie, is het mogelijk om de functionaliteit geheel uit te schakelen voor alle gebruikers.

Let op! Alleen gebruikers in de beheerder rol kan deze instelling voor de gehele organisatie in- of uitschakelen.

Ga naar Organisatie details > Instellingen

Scroll naar beneden tot de Diversen sectie:

Vink de optie aan of uit en kies voor Bewaren om de aanpassing door te voeren.

Als de functionaliteit aan staat voor de organisatie heeft elke individuele gebruiker ook de mogelijkheid om het in of uit te schakelen.

Door op je naam rechtsboven in het scherm te klikken open je het volgende menu:

Hier kan het thema in- of uitgeschakeld worden.