Via het Rate dashboard kunnen resultaten en/of vragenlijsten worden geëxporteerd naar .CSV bestanden.

1. Klink links onderaan het menu op ''Share'', vervolgens ''Rapportage'' en hierna op ''Exporteren''.

2. In het filteroptie rechts bovenaan de pagina kun je instellen van welke vragenlijst je data wilt exporteren.
(Let op; de export houdt geen rekening met de periode ingesteld in je filter).

3. Vervolgens kies je uit de 4 opties het gewenste exportbestand en klik je onderaan de pagina op Downloaden.