Via het Rate dashboard kunnen resultaten en/of vragenlijsten worden geëxporteerd naar .CSV bestanden, middels de volgende stappen:

1. Klink links onderaan het menu op Share, vervolgens rapportage en exporteren.

2. In de filteroptie rechts bovenaan de pagina kun je instellen van welke vragenlijst je de data wil exporteren.
(Let op;  de export houdt geen rekening met de periode ingesteld in je filter.)

3. Vervolgens kies je  uit de 4 opties jouw exportbestand, en klik op onderaan de pagina op downloaden.