Het is mogelijk de grafieken uit de verschillende dashboard op te slaan als afbeelding om deze te gebruiken in eigen rapportages of presentaties.

Klik op de grijze knop rechts naast de titel van de grafiek.

Voor cirkel- en staafdiagrammen kan gekozen worden voor verschillende formaten en is het mogelijk de grafiek met of zonder labels op te slaan.

Voor de wordles is enkel de mogelijkheid om de wordle op te slaan als PNG-afbeelding beschikbaar.

Wil je het gehele dashboard printen? Klik dan hier voor meer informatie.