Het filter is een belangrijk element op veel pagina's binnen de applicatie. Het stelt je in staat om bijvoorbeeld feedback in een dashboard en de informatie in de feedback overzichten te filteren.

De velden die opgenomen zijn in de filter, met name onder de geavanceerde opties, kunnen enigszins wisselen per overzicht. De waardes die in het ene scherm gekozen worden, blijven in principe ook geselecteerd als genavigeerd wordt naar een andere pagina.

Klik hier voor meer informatie over de werking van het filter.