Het is mogelijk dat sommige gebruikers bij een bepaalde afdeling horen, maar toch een vragenlijst van een andere afdeling of cluster moeten zien. Hoe kunnen die gebruikers dan daar op filteren en al hun resultaten zien?

Dit kun je doen door middel van labels.

Labels kunnen voor verschillende dingen gebruikt worden. Je kunt labels bijvoorbeeld gebruiken om grote groepen vragenlijsten te vergelijken. Als je bijvoorbeeld het label facilitair aanmaakt en deze toevoegt aan vragenlijsten die vragen stellen over de facilitaire diensten kan je snel zien wat de antwoorden zijn op deze vragenlijsten.

Labels worden toegevoegd aan vragenlijsten zodat gebruikers daar op kunnen filteren:

Met het filter kun je filteren op labels.

Als je wilt filteren op meerdere labels, krijg je een aantal opties.

- Je kunt filteren op resultaten die óf het ene label hebben, óf het andere

- Je kunt filteren op resultaten die beide labels bevatten

Selecteer de gewenste optie en je ziet alle resultaten voor het gekozen label.