Wanneer je te maken hebt met een vragenlijst met veel vragen, verspreid over meerdere pagina's is er niets vervelender dan door de vragenlijst heen te moeten klikken om vragen te beantwoorden. Om sneller te kunnen bladeren is het ook mogelijk gebruik te maken van de pijltjestoetsen op het toetsenbord. Met de linker- en rechter pijltjestoets is snel door pagina's te bladeren.

Ik heb geen cursortoetsen op mijn tablet?

Vul je vragenlijsten in op bijvoorbeeld een gezamenlijke iPad. Het kan lonen om hiervoor een extern toetsenbord aan te schaffen, bijvoorbeeld geïntegreerd met een hoes. Dat werkt ook prettiger bij het invullen van antwoorden op open vragen. Met de toetsenborden van Logitech hebben wij erg goede ervaringen.