Met het filter is het ook mogelijk om alleen resultaten te zien van feedback waarop een keuzevraag is beantwoord met een specifiek antwoord. Hiermee kun je als gebruiker extra inzicht krijgen in de resultaten van een of meerdere vragenlijsten. Een voorbeeldvraag is bijvoorbeeld "Op welke afdeling bent u vandaag geweest", of "Wie heeft u vandaag geholpen"

Geavanceerd filter

1. Om te kunnen filteren op een antwoord open je het filter en kies je de geavanceerd knop om de extra filteropties te tonen:

In dit voorbeeld willen we kijken wat de resultaten zijn van alle feedback waar gekozen is voor 17:00 bij de vraag Wat is voor u het beste eettijdstip?

2. Wanneer je het filter toepast zie je dit terug in de filterknop, in het feedback overzicht zijn de resultaten gefilterd.