Let op: Je kan alleen een melding aanmaken als je beheerder bent. Ben je dit niet, dan kan je geen meldingen aanmaken. Wil je dit toch kunnen of ben jij de persoon in de organisatie die meldingen aan moet maken, laat het ons weten.

Navigeer naar de meldingen in de beheer sectie van het menu links.

In dit overzicht zie je alle aangemaakte en verzonden meldingen. Ook zie je van alle meldingen welke percentage van de ontvangers het bericht geopend heeft (in het dashboard, we kunnen niet zien welke e-mails wel of niet geopend zijn).

Via de 'Meldingen acties' rechtsboven de lijst kun je een nieuwe melding toevoegen.

Er opent een nieuw scherm waarin je enkele instellingen voor de melding in kunt geven. (Deze instellingen zijn nog later nog aan te passen).

Onderwerp: Dit is het onderwerp van het bericht en wordt weergegeven bij de meldingen en opgenomen als onderwerp van de e-mail indien de melding ook als e-mail verzonden wordt.

Rol: Het is mogelijk en rol te kiezen om aan een specifieke groep mensen een bericht te versturen. Alleen gebruikers met de gekozen rol ontvangen de melding.

Verstuur ook per e-mail: De meldingen worden altijd weergegeven in het dashboard van de gebruikers, maar het is hiermee mogelijk de melding ook als e-mail te versturen.

Nadat je voor 'ok' hebt gekozen wordt de melding voor je aangemaakt.

In het venster wat nu opent kan de inhoud van het bericht worden ingegeven, ook kan indien gewenst het onderwerp worden aangepast.

Onder de instellingen tab kunnen de overige instellingen nog worden aangepast.

Het is mogelijk de melding te bewaren en later verder te bewerken en verzenden.

In de voorbeeldweergave kun je bekijken hoe de melding er daadwerkelijk uit zal zien.

Als de melding geheel naar tevredenheid is kan deze verstuurd worden.

Klik hier voor meer informatie over het inzicht in de ontvangers van meldingen.