Het is mogelijk om gebruikers, die nog nooit ingelogd zijn, de welkomstmail voor nieuwe gebruikers opnieuw te verzenden.

Let op: Je kan de uitnodiging alleen opnieuw verzenden als je beheerder bent.

1. In het menu aan de linkerkant kies je voor Beheer > Accounts > Gebruikers. Je opent hiermee het overzicht voor alle gebruikers.

2. Ook in dit overzicht is zichtbaar welk gebruikers nooit ingelogd zijn geweest:
  3. Klik op de gebruiker, waar je de mail opnieuw naar wilt verzenden.
  4. Boven in beeld wordt een bericht getoond, dat de gebruiker nooit is ingelogd. In deze berichtbalk kan door middel van de knop 'Verstuur uitnodiging opnieuw' de uitnodiging opnieuw verzonden worden.

Let op: Er wordt een nieuw wachtwoord gegenereerd voor de gebruiker. Het wachtwoord wat bij het aanmaken van de account verzonden is, is niet meer geldig.