In het dashboard onder het kopje ‘Beheer’ zijn de ‘Instellingen’ te vinden. Vervolgens kom je in een nieuw venster terecht. Hier scroll je naar beneden en zie je ‘Toegang beperking’ met daarin drie beperkingen, namelijk:

• Beperkt toegang
  • Beperkte doelgroep
  • Toegang beperken

Mocht bovenstaande link niet werken, dan is het filmpje te bekijken via https://youtu.be/24fqVsGT0VE

Beperkt filter

De gebruiker kan in het filter niet de funnel filters (locatie, afdeling/specialisme, team) en tags aanpassen. De feedback en andere overzichten blijven beperkt tot de vooraf gekozen funnel filter. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor organisaties waar medewerkers alleen de resultaten van een bepaalde afdeling mogen zien.

Staat het beperkt filter niet aan voor de organisatie dan kan elke gebruiker in het filter een locatie, afdeling/specialisme, team en/of tag kiezen.

Beperkte doelgroep

De gebruiker kan in het filter de doelgroep niet aanpassen. De feedback en andere overzichten blijven beperkt tot de vooraf gekozen doelgroep. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor organisaties waar CTO en MTO gebruikt worden en waar gebruikers wel alle CTO gegevens mogen zien, maar geen MTO en omgekeerd.

Staat de beperkte doelgroep niet aan voor de organisatie dan kan elke gebruiker in het filter de doelgroep kiezen.

Toegang beperken

De gebruiker kan alleen de feedback zien van de vragenlijsten (en de vragenlijsten zelf) waar deze gebruiker expliciet toegang tot heeft gekregen.

Staat de toegang beperking niet aan voor de organisatie dan kan elke gebruiker alle feedback inzien (beperkte filter en beperkte doelgroep instellingen zijn nog steeds toepasselijk). Gebruikers met de vragenlijst beheerder rol moeten wel expliciet toegang krijgen om een vragenlijst te kunnen bewerken.