Het beperkte filter is een functie waarbij je de kijkrol van mensen kan beperken, zodat ze niet de gegevens kunnen inzien van andere afdelingen. Door de onderstaande stappen te doorlopen hou je rekening met de beperkte filter als je een nieuwe gebruiker aanmaakt.

- Je begint op het Dashboard.
- Aan de linkerzijde van het venster zie je het menu staan klik dan onder het kopje accounts op.

- Klik daar dan op.

- Rechtsboven in het nieuwe venster zie je gebruikersacties staan.

- Klik daar dan op.
- Kies dan nieuwe gebruiker toevoegen.

Let op ! Dit kan alleen als je een administratorrol hebt.

- Je bent nu op een nieuwe venster, onder het kopje functie kan je de functie aanwijzen.
- Klik daar dan op.
- Kies 'Dashboard kijkgebruiker'.
- Onder het kopje afdeling kan je aangeven bij welk team ze horen.

Hierdoor kunnen ze alleen de gegevens inzien van de vragenlijsten van hun eigen afdeling.

Bekijk het filmpje voor de voorbeelden en hoe de resultaten eruit zien voor de administratorrol.

Klik hier voor meer informatie over het inschakelen van de beperkte filter voor de omgeving

Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden tot het beperken van toegang