Door ergens een 'label' aan te plakken maak je het makkelijker om dit later weer terug te vinden.

Gebruiker labels

Je kan bijvoorbeeld een label toevoegen aan een gebruiker. Je stickert nu als het ware de gebruiker. Om deze gebruiker makkelijk en snel weer terug te vinden hoef je alleen op het label te zoeken en dan vind je de gebruiker al. Als je meerdere gebruikers hetzelfde label hebt gegeven, dan verschijnen er uiteraard meerdere gebruikers. Hoe meer labels hoe beter, want dan heb je meer kans om de gebruiker terug te vinden.

Vragenlijst labels

Je kan ook labels toevoegen aan bijvoorbeeld vragenlijsten. Stel dat je de tag 'psychisch' aan enkele vragenlijsten hebt toegevoegd. Deze vragenlijsten staan allemaal door elkaar en zijn niet zo 1 ,2, 3 te vinden. Door te zoeken op 'psychisch' krijg je een overzicht van alle vragenlijsten waar 'psychisch' in wordt behandelt. Je stickert als het ware een vragenlijst.

Labels zijn dus een heel handig hulpmiddel om dingen te vinden en om makkelijk en snel slimme analyses te maken.

Labels beheren

Via Beheer > Labels heb je toegang tot een overzicht van de verschillende labels.

Label toevoegen

Met de label toevoegen knop boven het overzicht kan je een nieuw label toevoegen:

Label aanpassen

Door een label te selecteren in de lijst kan je de naam van het label aanpassen: