Het is mogelijk om in het systeem feedback te markeren. Je kan feedback als ''favoriet'' markeren. Door feedback te markeren kan je de feedback daarna makkelijk en snel terugvinden.

Mocht bovenstaande link niet werken, dan is het filmpje te bekijken via https://youtu.be/ENG8V3EQbeI

1. Ga naar het kopje 'Feedback' onder 'Check'.

2. Kies de soort feedback waarin je feedback wilt markeren.

3. Zoek de feedback die je wilt markeren. Als je die gevonden hebt klik je op het sterretje rechts naast de datum van de feedback. Wanneer het sterretje geel is betekent het dat de feedback is gemarkeerd. Is het sterretje wit, dan is de feedback niet gemarkeerd.

Het systeem houdt bij hoe vaak feedback door mensen is gemarkeerd. Als je met je cursor over het sterretje heen gaat, dan zie je hoe vaak gebruikers die feedback hebben gemarkeerd.

Om deze markering nu makkelijk terug te vinden ga je naar het filter

1. Klik in de filter op geavanceerd.

2. Onder het kopje favorieten klik je op 'mijn favorieten' of 'alle favorieten'. 'Alle favorieten' is alle gemarkeerde feedback van alle gebruikers, en 'mijn favorieten' is alleen de feedback die jij zelf hebt gemarkeerd.

3. Onder het kopje tekst kan je nog woorden invullen waardoor je nog geavanceerder kunt zoeken. Als je daar bijvoorbeeld koffie invult, dan krijgt je alle favorieten (of alleen jouw favorieten) die over koffie gaan.

4. Klik op toepassen.

Let op: Zorg dat de datum in de filter goed staat, want anders kan je niet alles vinden!

Klik hier voor mee artikelen over de feedback overzichten in de kennisbank.