De filter maakt het makkelijker om informatie te zoeken omdat je op veel verschillende dingen kunt filteren: 


    - Startdatum

    - Einddatum

    - Locatie

    - Afdeling

    - Tags

    - Vragenlijst- Met de startdatum en de einddatum kan je bijvoorbeeld makkelijk zoeken naar de feedback die op een bepaalde dag of in een bepaalde periode is gegeven. 

- Door de locatie en afdeling in te voeren kan je alle feedback vinden die aan de door jou ingevoerde locatie en afdeling is gegeven. In combinatie met de start en einddatum kan je nog geavanceerder zoeken. 

- Je kan ook zoeken op labels

- Bij vragenlijst kan je invoeren uit welke vragenlijst de feedback wilt halen. 

- Je hoeft niet perse bij elk kopje wat in te voeren. Je kan zelf kiezen waar je op wilt filteren, al is het maar één ding. 


Je kan ook ervoor kiezen om bijvoorbeeld voor locaties 'alle' te kiezen, en om voor afdeling 'cardiologie' te kiezen. Dit doe je als je bijvoorbeeld de resultaten van de locaties wilt vergelijken. Dit is een stukje benchmarking


Let op: Vergeet aan het einde niet op filter toepassen te klikken! De filter blijft ook staan als je bijvoorbeeld van feedback naar het dashboard gaat. Het kan dus zijn dat het dashboard er opeens wat anders uitziet, maar dat is dan omdat de filter nog ingevuld staat. Mocht bovenstaande link niet werken, dan is het filmpje te bekijken via https://www.youtube.com/watch?v=fSZhWudPsmc 

  

Klik hier voor meer artikelen over het filter.