Het kan voorkomen zijn dat een gebruiker/collega zegt geen wachtwoord ontvangen te hebben. De gebruiker met administrator rechten kan deze gebruiker uit de brand helpen.

1. Je gaat naar 'Accounts' onder het kopje 'Beheer' en je kiest vervolgens voor 'Gebruikers'.

2. Nu zie je een overzicht van alle gebruikers. Kies en klik op de desbetreffende gebruiker.

3. Rechtsboven op het scherm ga je naar 'gebruiker acties' en kies je voor 'wijzig wachtwoord'.

4. Op de pop-up moet de gebruiker met administrator rechten eerst zijn/haar eigen wachtwoord invullen.

Let op: Als je geen administrator rechten hebt, kan je dus NIET het wachtwoord van uw collega veranderen/instellen. Wil je dit toch kunnen of ben jij de persoon in de organisatie die de wachtwoorden in moet stellen, laat het ons weten door contact op te nemen met support@rate.nl en dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.

5. Vul het nieuwe wachtwoord in en klik op OK.