Wanneer je een nieuwe groep aanmaakt, kan je de groep een kleur geven.

1. Scroll bij een bestaande vragenlijst helemaal naar beneden en klik op de knop groep toevoegen.

2. Door op het grijs witte vlak te klikken krijg je een overzicht van alle kleuren. Je klikt simpelweg op de kleur die je wilt op de balk, en dan nog een keer in het kleuren vierkant om te bevestigen. Daarna klik je naast het vierkant om verder te kunnen met de volgende optie.