Dit is een verzameling van browsers die worden ondersteund door Rate.nl. Al deze versies zijn getest en compatible bevonden. Ondersteuning voor een nieuwe versie van de browser is gereed binnen 2 maanden. Wij raden altijd het gebruik van Chrome aan.

Mobiele vragenlijsten

BesturingssysteemBrowserVersie
Microsoft WindowsInternet Explorer 11.x

Microsoft Edge42.x

Firefox65.x

Chrome72.x
iOSSafariiOS 12.x
AndroidChrome (Android Stock Browser)Android 9.x

Dashboard

BesturingssysteemBrowserVersie
Microsoft WindowsMicrosoft Edge42.x

Firefox65.x

Chrome72.x

Einde ondersteuning Internet Explorer

Het Rate verbeterplatform is een webapplicatie die wordt gebruikt via een webbrowser. Wij willen continu verbeteren om uw organisatie de meest klantgerichte organisatie van de wereld te maken. Om in de innovatie niet geremd te worden door de beperkingen van webbrowsers, hebben wij besloten te stoppen met het ondersteunen van Internet Explorer.

Microsoft heeft zelf een recent blog nog afgeraden nog langer gebruik te maken van Internet Explorer. Hierover is meer te lezen via https://tweakers.net/nieuws/148938/microsoft-raadt-bedrijven-af-nog-van-internet-explorer-gebruik-te-maken.html

Als alternatief raden wij het gebruik van bovengenoemde browsers aan. Dit zijn moderne browsers die nog met regelmaat bijgewerkt worden. Zo kan er veilig gewerkt blijven worden.

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact met ons op.